5 Καλοκαιρινά Παπούτσια που Πρέπει να Έχετε στη Ντουλάπα σας: Από Flat μέχρι Ψηλοτάκουνα

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα και φυσικά… παπούτσια που κάνουν κάθε βήμα σου να φαίνεται πιο στιλάτο από το προηγούμενο! Είτε ετοιμάζεσαι για βόλτα στην παραλία, είτε για βραδινό κοκτέιλ, έχω την τέλεια λίστα με τα παπούτσια που πρέπει να έχεις φέτος στη ντουλάπα σου. Πάμε να τα δούμε!

 

1.      Flat Σανδάλια: Τα Απαραίτητα

Ξεκινάμε με το απόλυτο must-have του καλοκαιριού: τα flat σανδάλια. Είναι το παπούτσι που θα σε σώσει όταν θέλεις κάτι άνετο αλλά και στιλάτο. Είτε πας για καφέ με τις φίλες είτε για βόλτα στο νησί, αυτά τα σανδαλάκια είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν. Και το καλύτερο; Ταιριάζουν με τα πάντα!

Δικό μας αγαπημένο για τη σεζόν, είναι τα σανδάλια της Envie

2.      Espadrilles: Για το Απόλυτο Boho Στυλ 

Οι εσπαντρίγιες είναι το παπούτσι που φωνάζει καλοκαίρι! Με τη χαρακτηριστική σόλα από σχοινί, σου δίνουν έναν αέρα χαλαρότητας και boho στυλ. Είτε τις επιλέξεις μονόχρωμες είτε με σχέδια, είναι σίγουρο ότι θα γίνουν το αγαπημένο σου κομμάτι.

Δικό μας αγαπημένο για τη σεζόν, είναι οι εσπαντρίγιες Ragazza 

3.      Σανδάλια με Πλατφόρμα: Η Χρυσή Τομή 

Θέλεις λίγη παραπάνω ύψος αλλά δεν αντέχεις τα τακούνια; Τα σανδάλια με πλατφόρμα είναι εδώ για να σε σώσουν! Δίνουν την αίσθηση του ύψους χωρίς να θυσιάζεις την άνεση, και είναι ιδανικά τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ. Επίσης, ταιριάζουν τέλεια με τα maxi φορέματα που αγαπάς.

Δικό μας αγαπημένο για τη σεζόν, είναι τα πέδιλα Piedini  

4.      Sneakers: Η All-Day Επιλογή 

Τα sneakers δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο! Τα καλοκαιρινά sneakers είναι ελαφριά και άνετα, και μπορούν να σε συνοδεύσουν παντού. Από τα ταξίδια σου μέχρι τις καθημερινές βόλτες, τα sneakers είναι η απόλυτη επιλογή για άνεση και στυλ. Και επιπλέον, πλένονται εύκολα για να είναι πάντα φρέσκα!

Δικό μας αγαπημένο για τη σεζόν, είναι τα Lacoste sneakers 

5.      Ψηλοτάκουνα Πέδιλα: Για Κομψές Εμφανίσεις 

Όταν η κατάσταση απαιτεί κάτι πιο glamorous, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι το go-to παπούτσι σου. Είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο είτε για έναν καλοκαιρινό γάμο, αυτά τα πέδιλα θα απογειώσουν την εμφάνισή σου και θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν απίστευτα μακριά. Κλασικά χρώματα όπως το nude ή το μαύρο θα σου λύσουν τα χέρια στους συνδυασμούς.

Δικό μας αγαπημένο για τη σεζόν, είναι τα Envie πέδιλα

 

Λοιπόν, αυτά είναι τα πέντε βασικά παπούτσια που πρέπει να έχεις φέτος στη ντουλάπα σου. Καλύπτουν κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε διάθεση, από χαλαρή και ανέμελη μέχρι κομψή και εντυπωσιακή. Εξασφάλισε ότι η καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα είναι έτοιμη για κάθε περίσταση με αυτά τα παπούτσια, και είσαι πανέτοιμη να κατακτήσεις το καλοκαίρι με στυλ!

 

Καλά ψώνια και καλό καλοκαίρι!