Όσα χρειάζεσαι για τις διακοπές: Παπούτσια & Τσάντες

Όταν προετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε κάποιο πανέμορφο ελληνικό νησί, η επιλογή των σωστών παπουτσιών και τσάντας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην άνεση και στο στυλ σου. Τι θα έκανες λοιπόν εάν έπρεπε να επιλέξεις 3 ζευγάρια παπούτσια και 1 μόνο τσάντα;

Στο Piedini Shoes, έχουμε ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι κομψή και άνετη κατά τη διάρκεια των διακοπών σου!

1.       Σανδάλια 

Η πρώτη επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου είναι ένα ζευγάρι άνετα σανδάλια, καθώς είναι ιδανικά για να τα φοράς από το πρωί στην παραλία έως και τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Προτίμησε ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα που θα ταιριάζει με όλα τα καλοκαιρινά σου ρούχα.

Η δική μας πρόταση είναι αυτά τα Tamaris σανδάλια με ανατομικό πέλμα και ρυθμιζόμενα λουράκια καθώς θα κρατήσουν τα πόδια σου ξεκούραστα όλη μέρα.

 

2.      Εσπαντρίγιες 

Οι εσπαντρίγιες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι και είναι ιδανικές για τις απογευματινές σου βόλτες στο νησί. Το Piedini Shoes διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εσπαντρίγιες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Συνδύασέ τες με τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά φορέματα ή σορτς για ένα κομψό και χαλαρό look.

Η δική μας πρόταση είναι αυτές οι Verbenas εσπραντρίγιες με τον ιδιαίτερο χρωματισμό και το κατάλληλο ύψος σόλας – και το καλύτερο; Η τεχνολογία Soft flex στη σόλα εξασφαλίζει τη μέγιστη απορροφητικότητα των κραδασμών για να είσαι άνετη σε όλα τα σοκάκια.

 

3.      Πλατφόρμες

Καμία καλοκαιρινή απόδραση δεν είναι πλήρης χωρίς μερικές κομψές βραδινές εμφανίσεις. Οι πλατφόρμες είναι η ιδανική επιλογή για αυτές τις περιστάσεις, προσφέροντας καθώς είναι άνετες, σταθερές αλλά και με στιλ.

 Η δική μας πρόταση είναι αυτές οι Komis&Komis πλατφόρμες, σε χρυσό χρώμα, οι οποίες υπόσχονται άνεση σε κάθε σας βήμα καθώς είναι κατασκευασμένες από φυσικό δέρμα  εξαιρετικής ποιότητας και το πάτημά τους είναι εξαιρετικά μαλακό.

Και τέλος.. Μια τσάντα για όλες τις περιστάσεις

Η επιλογή της σωστής τσάντας είναι εξίσου σημαντική με τα παπούτσια. Χρειάζεσαι μια τσάντα που να είναι πρακτική και κομψή, ικανή να σε συνοδεύσει από την παραλία μέχρι τις βραδινές σου εξόδους. Η Guess Shopper Bag είναι η τέλεια επιλογή. Κατασκευασμένη από eco-leather εξαιρετικής ποιότητας, σε εκρού χρώμα και γεωμετρικό τύπωμα με το λογότυπο GUESS, προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Η κομψή της εμφάνιση την καθιστά ιδανική για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για την παραλία είτε για μια βόλτα στην χώρα του νησιού!

 

Με τις επιλογές της Piedini Shoes, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις τα κατάλληλα παπούτσια και την ιδανική τσάντα για κάθε στιγμή των διακοπών σου.

Επίλεξε τα δικά σου αγαπημένα από το Piedini.gr