Ποια είναι τα φετινά trends στα χειμερινά παπούτσια;

Το φετινό φθινόπωρο και ο χειμώνας φέρνουν νέες τάσεις στα παπούτσια, που αναμένεται να εντυπωσιάσουν κάθε λάτρη της μόδας! Στο Piedini Shoes, έχουμε επιλέξει για εσάς τα πιο ξεχωριστά σχέδια από επώνυμα brands για να ανανεώσετε το στιλ σας με τα τελευταία trends. Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, τις top τάσεις της σεζόν! 

Μπότες πάνω από το γόνατο  

Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι η απόλυτη τάση για αυτή τη σεζόν, καθώς προσφέρουν κομψότητα και δυναμισμό. Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τις πιο κρύες μέρες, συνδυάζοντας την άνεση με στιλ. Ανακαλύψτε κομψές επιλογές, όπως τις εντυπωσιακές δερμάτινες γυναικείες μπότες Tamaris ή τις σουέντ μπότες με διάφανο τακούνι για looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα…από το πρωί ως το βράδυ! 

Ασημί παπούτσια 

Τα ασημί παπούτσια είναι must-have για την φετινή σεζόν. Από γόβες και μπαλαρίνες μέχρι μποτάκια και μπότες, το ασημί προσθέτει μια glam νότα σε κάθε εμφάνιση. Ανακαλύψτε τα υπέροχα ασημί γυναικεία παπούτσια Makis Fardoulis για να ξεχωρίσετε σε κάθε επίσημη περίσταση.

Brogues και loafers 

Οι κλασικές και άνετες επιλογές σε brogues και loafers παραμένουν διαχρονικές, τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, αλλά και πιο formal εμφανίσεις. Εξερευνήστε τη νέα χειμερινή συλλογή του Piedini Shoes και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια, όπως τα ανδρικά loafers της Commanchero ή τα loafers της Jeep σε κλασικά χρώματα και σχέδια.

Σουέντ μπότες

Το σουέντ παραμένει στις πρώτες επιλογές για τη σεζόν, καθώς τα εν λόγω υφάσματα προσφέρουν ζεστασιά και πολυτέλεια. Μία μοναδική επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους από το πρωί στο γραφείο, έως το βράδυ στο dinner, είναι τα ανδρικά σουέντ μποτάκια Geox σε γκρι και μαύρο χρώμα, που ταιριάζει με κάθε σας look. 

Biker boots 

Οι biker boots συνεχίζουν να κυριαρχούν, φέρνοντας μαζί τους μια έντονη και τολμηρή εμφάνιση. Αν θέλετε ένα πιο rock στυλ, δείτε τα biker μποτάκια από τη συλλογή του Piedini, τα οποία όχι μόνο σας προστατεύουν τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά αναβαθμίζουν κάθε σας εμφάνιση. 

Μπαλαρίνες 

Για πιο casual, αλλά παράλληλα κομψές εμφανίσεις, οι μπαλαρίνες παραμένουν αγαπημένη statement επιλογή. Στο Piedini μπορείτε να διαλέξετε τις αγαπημένες σας μέσα από μία εντυπωσιακή συλλογή, όπως τις μπαλαρίνες Makis Fardoulis σε 3 μοναδικά χρώματα.

Γιατί να επιλέξετε το Piedini Shoes;

Το Piedini Shoes προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία και ανδρικά παπούτσια από κορυφαία ελληνικά και διεθνή brands, όπως Lacoste, Geox, Camper, Makis Fardoulis και πολλά ακόμα. Επωφεληθείτε από τις super εκπτώσεις και προσφορές μας σε παπούτσια, μποτάκια, loafers και μπότες, και απολαύστε δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 48 ευρώ!